Hovedretter

 

Tilbage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mørbrad med svampe-spinat. (4 personer)


1 stor afpudset svinemørbrad på ca. 500g

Salt og peber

Smør til stegning

500g frisk spinat

250g champignon

100g østershatte

1 spsk olie

½ dl tør vermouth

Salt og peber.

 

Fremgangsmåde:

Gnid mørbraden med salt og peber. Rib spinaten fri for stilke. Skyl den godt og lad den dryppe godt af. Damp spinaten 3-4 minutter i en gryde, uden tilsætning af vand. Hæld den i en sigte og lad den dryppe tør.

Rens svampene og del dem 1 eller 2 gange. Brun mørbraden på en pande i smørret. Dæmp varmen, læg låg på panden, og lad mørbraden simre i 7-8 minutter, på hver side. Skal lige netop være gennemstegt.

Pak den derefter ind i folie. Svits svampene i olien ved god varme, så væden damper af. Tilsæt vermouth og lad det koge ind.

Kom spinaten i lige inden serveringen, varm den igennem og smag til med salt og peber.

Server med kogte kartofler til.

     

Dette Websted blev sidst opdateret 17. maj 2008