Forretter

 

Tilbage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasta med asparges og lime (4 pers)


250 g friske grønne asparges

1½ dl grønsagsbouillon

1 dl hvidvin

1½ tsk limesaft

1 tsk limeskal

2½ tsk majsstivelse

2 dl fløde 13 %

10 g smør

½ tsk salt

peber

500 g pasta f.eks. tagliatelle

 

Tilbehør: hvedebrød, reven parmesan og spinat/ tomatsalat evt. drysset med pinjekerner.

 

Aspargesene skylles, og den nederste del skæres væk, og de skæres i 3-4 stykker.

Bouillon og vin bringes i kog. Limesaft og skal tilsættes.

Aspargesene koges heri ca. 3 minutter. Majsstivelsen røres ud i fløden og røres i.

Smørret tilsættes. Koges kort igennem, og smages til med salt og peber. Pastaen koges efter anvisning på emballagen.

Aspargessaucen vendes straks i.

 

 

Dette Websted blev sidst opdateret 17. maj 2008